Header image  
   
  
 
 
 
 

 

 


 
 
Pipowagens & Campingpods

Wij hebben 3 verschillende pipowagens en 2 verschillende campingPods die vanaf 2 nachten of per week gehuurd kunnen worden. Door op de foto`s te klikken vindt u meer info per pipowagen of CampingPod.

Luxe Pipowagen 'de Dikke Deur' is voorzien van een eigen douche en toilet in de Pipowagen. De pipowagen is maximaal geschikt voor 4 personen. De kosten per nacht bedragen €60,- op basis van 2 personen. Elke persoon extra kost €5,- per persoon per nacht . De kosten per week bedragen €325,- (7 nachten) Bij aankomst ontvangt u bij weekhuur ook een gratis flesje wijn!

Deze pipowagen is geschikt voor 2 personen en beschikt over prive sanitair naast de pipowagen. De kosten per nacht bedragen €60,-. De kosten per week bedragen €325,- (7 nachten) Bij aankomst ontvangt u bij weekhuur ook een gratis flesje wijn!


 Pipowagen Mamaloe

Pipowagen mamaloe is voorzien van een eigen douche en toilet in de wagen. Deze is geschikt voor maximaal 4 personen en de kosten per nacht bedragen €60,-. op basis van 2 personen. Elke persoon extra kost €5,- per persoon per nacht. De kosten per week bedragen €325,- (7 nachten) Bij aankomst ontvangt u bij weekhuur ook een gratis flesje wijn!

podxl

Luxe campingPod XL is voorzien van een eigen douche en toilet in de Pod. De campingPod XL is maximaal geschikt voor 4 personen. De kosten per nacht bedragen €60,- op basis van 2 personen. Elke persoon extra kost €5,- per persoon per nacht . De kosten per week bedragen €325,- (7 nachten) Bij aankomst ontvangt u bij weekhuur ook een gratis flesje wijn!

CampingPod L

CampingPod L is voorzien van een eigen douche en toilet in de campingPod. De CampingPod is maximaal geschikt voor 3 volwassenen. Er is een slaapbank aanwezig van 1.20 breed, dus theretisch is slaapplek voor 4 personen, maar dan wordt de leefruimte wel erg krap. De kosten per nacht bedragen €60,- op basis van 2 personen. Elke persoon extra kost €5,- per persoon per nacht . De kosten per week bedragen €325,- (7 nachten) Bij aankomst ontvangt u bij weekhuur ook een gratis flesje wijn!

 

 

 


 
onze Pipowagens/pods