Header image  
   
  
 
 
 
 

 

 


 
 
Pipowagen 'Mamaloe'

Bent u een echte rustzoeker en houdt u van de natuur en houdt u ook van wat luxe? Dan is onze pipowagen 'Mamaloe' misschien iets voor u.

Deze pipowagen is geschikt voor maximaal 4 personen. De pipowagen is voorzien van eigen toilet en douche, een keukentjee met koelkast, magnetron met grillfunctie, 2 pits kookstel, waterkoker en een Dolce Gusto koffie apparaat. Er staat een bedbank met normale matrassen van 1.60 meter breed en er is een bedstee met een matras van 1.40 bij 2.00 meter. Er is een Tv aanwezig met een USB aansluiting en diverse zenders via Digitenne (bij slecht weer kan het beeld wat storen) Deze fijne pipowagen heeft een grote veranda met openslaande deuren. De pipowagen staat op een perceel van 150 m2 en er is veel privacy. De pipowagen staat op een voor auto’s niet toegankelijk deel van de camping, daarom is het erg rustig. In de tuin staat een heerlijke loungebank. Er is zowel zon als schaduw in de tuin. De pipowagen is voorzien van alle benodigde spullen zoals pannen, borden, bestek, bekers en glazen voor 4 personen. Er is een tuinhuis waarin de leenfietsen staan en waar een BBQ staat.

De pipowagen is huisdier en rookvrij. Er mag in de pipowagen niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegestaan. (Honden zijn op de gehele camping niet toegestaan)

Tarieven: De kosten per nacht bedragen €60,- op basis van 2 personen. Elke persoon extra kost €5,- per persoon per nacht. van 1 maart tot 1 november

De kosten per week bedragen €325,- (7 nachten) Bij aankomst ontvangt u bij weekhuur ook een gratis flesje wijn!

Wat is inbegrepen voor dit bedrag? Het bedrag is inclusief gas en elektra, handoeken voor het aantal gasten, schone lakens, keukentextiel, gratis gebruik van 3 fietsen (4e fiets op aanvraag indien beschikbaar) en de eindschoonmaak. Er komt dus niets meer bij! Vertrek is uiterlijk 11.00 uur, aankomst vanaf 15.00 tot 20.00 uur of in overleg

LET OP: in september en oktober, maart en april kunnen de nachten koud zijn! Hoewel de pipowagen geïsoleerd is en er een kacheltje in staat kan het erg fris zijn in de ochtend!

 

 

  
Onze Pipowagens