Header image  
   
  
 
 
 
 

 

 


 
 
Pipowagen met privé sanitair

De pipowagen is voorzien van een keukenblokje met koelkast, magnetron met grillfunctie, klein 2 pits kookstel, waterkoker en een Dolce Gusto koffie apparaat. Het sanitair is geheel privé naast de pipowagen. 

De pipowagen is geschikt voor maximaal 2 personen. Er is een tweepersoonsbed in een knusse bedstede van 1.40 meter breed bij 2.00 meter lang. Het sanitair is zeer ruim en is naast de pipowagen gelegen. Er is niemand anders die gebruik maakt van dit sanitair, u kunt het afsluiten met een sleutel, zo kunt u uw persoonlijke spullen gewoon laten staan! De pipowagen is voorzien van alle benodigde spullen zoals pannen, borden, bestek, bekers en glazen voor 2 personen. Er is een Tv aanwezig met een USB aansluiting en diverse zenders via Digitenne (bij slecht weer kan het beeld wat storen).

De pipowagen is huisdier en rookvrij. Er mag in de pipowagen niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegestaan. (Honden zijn op de gehele camping niet toegestaan.

Tarieven: De kosten per nacht bedragen €60,- van 1 maart tot 1 november

De kosten per week bedragen €325,- (7 nachten) Bij aankomst ontvangt u bij weekhuur ook een gratis flesje wijn!

Wat is inbegrepen voor dit bedrag? Het bedrag is inclusief gas en elektra, handoeken voor het aantal gasten, schone lakens, keukentextiel, gratis gebruik van fietsen en de eindschoonmaak. Er komt dus niets meer bij! Vertrek is 10.00 uur, aankomst tussen 15.00 en 20.00 uur (of in overleg)

LET OP: in september en oktober, maart en april kunnen de nachten koud zijn! Hoewel er een kacheltje in staat kan het erg fris zijn in de ochtend!

  
Onze Pipowagens