Header image  
   
  
 
 
 
 

 

 


 
 
Pipowagen 'Dikke Deur'

Bent u een echte rustzoeker en houdt u van de natuur en houdt u ook van wat luxe? Dan is onze pipowagen 'de Dikke Deur' misschien iets voor u.

Deze pipowagen is geschikt voor maximaal 4 personen. De pipowagen is voorzien van eigen toilet, douche en wastafeltje, een keukenblokje met koelkast, magnetron met grillfunctie, klein 2 pits kookstel, waterkoker en een Dolce Gusto koffie apparaat. Er staat een bedbank met normale matrassen van 1.60 meter breed en een slaapbank van 1.20 meter breed welke op de grond is uit te leggen. Er is een Tv aanwezig met een USB aansluiting en diverse zenders via Digitenne (bij slecht weer kan het beeld wat storen) De pipowagen is voorzien van alle benodigde spullen zoals pannen, borden, bestek, bekers en glazen voor 4 personen.

De pipowagen is huisdier en rookvrij. Er mag in de pipowagen niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegestaan. (Honden zijn op de gehele camping niet toegestaan)

Tarieven: De kosten per nacht bedragen €60,- op basis van 2 personen. Elke persoon extra kost €5,- per persoon per nacht , van 1 maart tot 1 november

De kosten per week bedragen €325,- (7 nachten) Bij aankomst ontvangt u bij weekhuur ook een gratis flesje wijn!

Wat is inbegrepen voor dit bedrag? Het bedrag is inclusief gas en elektra, handoeken voor het aantal gasten, schone lakens, keukentextiel, gratis gebruik van 3 fietsen (4e op aanvraag, indien beschilbaar) en de eindschoonmaak. Er komt dus niets meer bij! Vertrek is 10.00 uur aankomst tussen 15.00 en 20.00 uur (of in overleg)

LET OP: in september en oktober, maart en april kunnen de nachten koud zijn! Hoewel de pipowagen geïsoleerd is en er een kacheltje in staat kan het erg fris zijn in de ochtend!

 

 

  
Onze Pipowagens